Print digital

PlasticPro va ofera detalii cu privire la materialele cel mai des utilizate pentru print indoorsi outdoor:

Print indoor pe Hartie foto – material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor. Hartia poate rezista la umezeala numai in cazul in care se lamineaza (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului).

Print indoor pe Polipropilena – material de diverse latimi folosit, in special, la printarea roll-up-urilor. Polipropilena poate fi si water-proof, insa in cazul in care roll-up-urile sunt expuse la evenimente unde exista riscul sa fie stropite, este indicata folosirea banner-ului special pentru roll-up (mai subtire decat banner-ul clasic, insa mult mai rezistent decat polipropilena).

Print indoor si outdoor pe Canvas – material de diverse latimi folosit, in special, la printarea tablourilor iar mai nou se poate folosi si ca tapet.

Print indoor si outdoor pe Autocolant – material de diverse latimi folosit, in special, pentru decorari auto, vitrine, casete luminoase. In functie de lucrare, se foloseste autocolant transparent, autocolant colorat, autocolant care imita sablarea, autocolant printat, autocolant decupat etc. Pentru o rezistenta indelungata va recomandam ca printurile de outdoor pe autocolant sa fie laminate (dupa tiparire se aplica pe toata suprafata tiparita o folie transparenta lucioasa sau mata dupa preferinta clientului)

Print indoor si outdoor pe Mash / Banner / Frontlit / Blockout (banner dubla-fata) – material de diverse latimi folosit, in special, pentru decorari casete si standuri expozitionale. Banner-ul si mash-ul poate fi montat pe rama metalica sau din lemn sau se poate ancora (lega) intre doi stalpi (in interior sau exterior) sau pe fatadele cladirilor. Datorita faptului ca banner-ul si mash-ul rezista in mediul umed, acest material se foloseste cu ocazia evenimentelor unde exista riscuri de stropire.

Print indoor si outdoor pe Backlight film – material de diverse latimi folosit, in special, pentru realizarea casetelor luminoase si a panourilor stradale

Print indoor si outdoor pe Hartie Whiteback film – material de diverse latimi folosit, in special, pentru realizarea panourilor publicitare stradale

Oferta anului 2015

Reduceri de 10% la comenziile de peste 100mp.