Indoor

Tiparul indoor este recomandat pentru materialele care sunt expuse in interor.

View details

Outdoor

Tiparul outdoor se recomanda pentru materialele care vor fi expuse in exterior.

View details

Pop-up

Un sistem profesionist si elegant de expunere la mari dimensiuni, personalizabil

View details

Roll-up

Unul dintre cele mai populare sistem de expunere retractabile, personalizabil

View details


PlasticPro
a pornit la drum in anul 2001. Un drum cu suisuri si coborasuri, uneori abrupt, drum care ne-a invatat ce inseamna promptitudine, munca in echipa, idei diferite care ajung la un singur rezultat, intr-un cuvant gandirea si dezvoltarea unei echipe tinere plina de entuziasm care a demonstrat prin rezultatele pe care le are ca drumul a meritat.

Activi din anul 2001 pe piata romaneasca, ne-am specializat in:

  • TIPAR DIGITAL
  • PRINT INDOOR
  • PRINT OUTDOOR
  • CUTTER PLOTER
  • LAMINARE
  • REALIZARE RECLAME LUMINOASE (illuminate din interior sau exterior)
  • ELEMENTE VOLUMETRICE (polistiren, plexicglas iluminate din interior-exterior, polipan iluminate interior-exterior)
  • POP-UP, ROLL-UP, AFISIERE DE PRETURI

An dupa an, PlasticPro s-a dezvoltat si ridicat pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale topurilor de profil. La baza performantelor societatii se afla o echipa tanara dinamica si profesionista, capabila sa finalizeze cu succes orice comandă de produse publicitare. Punem la dispoziţia dumneavoastră o ofertă larga si variata, in masura sa satisfaca excelent, cele mai exigente cerinte.

De aceea PlasticPro vine in ajutorul Dvs. oferind tehnologii ce garanteaza culori vii, calitate extraordinara de print pana la 1440 dpi si o buna stabilitate in timp. Cernelurile originale pe baza de solvent sau ecosolvent garanteaza acest lucru, iar cu un atelier propriu format din profesionisti in domeniul productiei publicitare suntem siguri ca putem garanta cea mai buna calitate pentru lucrarile realizate de noi, indiferent de materialul ales pentru print: hartie, polipropilena, canvas, autocolant, poliplan / banner / frontlit, backlit film, tapet.

Acceptand orice provocare si respectand promisiunile catre clientii sai, PlasticPro a reusit sa acopere toate modalitatile de promovare / personalizare in materie de printuri indoor, si outdoor pornind de la o gama larga de materiale printabile precum hartia foto sau autocolantul si terminand cu printuri pe banner sau canvas, toate la cea mai buna calitate si cea mai clara rezolutie.

Anunț incepere proiect ”ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE INCADRUL SOCIETATII PLASTIC PRO SRL”